×
Logo Restaurant Jean Marie

Uit eten Gouda

Lekker uit eten in Gouda

U wilt lekker gaan uit eten in Gouda? Dan bent u aan het juiste adres en wel bij Restaurant Jean-Marie! Dit middelgrote sfeervolle restaurant biedt u een klassieke keuken met eigentijdse accenten waarbij exclusieve gerechten op ambachtelijke wijze worden bereid. Dit betekent dat de kok alleen werkt met verse ingrediënten van het seizoen die gezond zijn en ook nog eens regionaal. De natuurlijke producten maken nu eenmaal ook een groot verschil in de bereiding. Hierdoor zal u worden verrast met de overheerlijke smaak van al onze gerechten.

Het restaurant is gelegen nabij het natuurschoon van de Krimpenerwaard. Echt lekker uit eten gaan in Gouda doet u dus gewoon bij Restaurant Jean-Marie. Niet alleen vanwege het overheerlijke eten maar ook vanwege de gezellige locatie. Kijk voor een betere impressie eens naar de sfeervolle foto’s op de website.

 

Verwacht een gezellige en ontspannen sfeer

Om lekker uit eten te gaan bent u dus bij ons in Gouda van harte welkom. Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat u lekker kunt genieten van het eten en drinken dat u wenst. U kunt online de menukaart bekijken om alvast een indicatie te krijgen van wat u kunt verwachten. Bent u graag verzekerd van een tafel? Reserveer dan het aantal personen op de gewenste dag en tijd. U kunt snel en eenvoudig online reserveren. Graag tot ziens wanneer wij u verwelkomen in ons restaurant. Oordeel daarom zelf waarom u zeker eens een keer bij ons uit eten moet zijn geweest.

Geld verdienen tijdens je studie

Hoi, op zoek naar een financiële ondersteuning om je kosten tijdens je studie te kunnen dragen.

Kom bij ons werken, wij hebben verschillende opties.

Bel voor de mogelijkheden.

 

Van huwelijksvoltrekkingen, jubilea en bruiloften tot zakelijke diners en condoleances, van een intiem familiediner tot een grootse receptie, maar ook een vergadering of feestavond behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer

Bij Jean Marie kunt u terecht voor al uw zakelijke wensen. Vergaderen, besprekingen, lunch en diner of een luxe aangeklede borrel, alles is mogelijk in ons restaurant en dat alles in een ongedwongen maar professionele sfeer.

Lees meer