×
Logo Restaurant Jean Marie

Restaurants Gouda

Zoekt u restaurants in Gouda?

Bent u op zoek naar restaurants in Gouda? Dan mag u restaurant Jean-Marie zeker niet overslaan! Een heerlijke, culinaire avond is gegarandeerd wanneer u hier gaat eten. Of u nu met een groot of klein gezelschap wenst te komen; wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Wilt u meer weten over ons restaurant? Lees dan zeker even verder.

 

Maak kennis met ons sfeervolle restaurant

In ons sfeervolle restaurant heeft u de mogelijkheid om een 3-gangen-menu naar wens samen te stellen. Laat u verwennen door de heerlijke geuren en smaken en de verse ingrediënten! Bij de bereiding maken wij namelijk veelal gebruik van natuurlijke, regionale producten uit het seizoen. Dit is ook de reden dat onze menukaart regelmatig wordt vernieuwd. Hierdoor is ieder bezoek aan Restaurant Jean-Marie weer de moeite waard! Uiteraard serveren wij ook heerlijke wijnen. Wij zoeken met zorg een wijn uit die past bij uw gerecht. Vraag gerust eens naar onze wijnarrangementen, wij vertellen u graag meer.

 

Restaurants GoudaOok voor zakelijke besprekingen 

Heeft u binnenkort iets te vieren? Of zoekt u restaurants in Gouda waar u terecht kunt voor zakelijke doeleinden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. U zult ervaren dat er een ongedwongen sfeer hangt in onze zaal, zo kunt u in alle rust vergaderen of besprekingen houden. Ook een luxe lunch of een aangeklede borrel behoort tot de mogelijkheden. Indien het mooi weer is kunt u met uw gezelschap plaatsnemen op ons ruime terras. Wilt u reserveren? Geef dan via de mail door wanneer en met hoeveel personen u wenst te komen, dan zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt!

Geld verdienen tijdens je studie

Hoi, op zoek naar een financiële ondersteuning om je kosten tijdens je studie te kunnen dragen.

Kom bij ons werken, wij hebben verschillende opties.

Bel voor de mogelijkheden.

 

Van huwelijksvoltrekkingen, jubilea en bruiloften tot zakelijke diners en condoleances, van een intiem familiediner tot een grootse receptie, maar ook een vergadering of feestavond behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer

Bij Jean Marie kunt u terecht voor al uw zakelijke wensen. Vergaderen, besprekingen, lunch en diner of een luxe aangeklede borrel, alles is mogelijk in ons restaurant en dat alles in een ongedwongen maar professionele sfeer.

Lees meer