×
Logo Restaurant Jean Marie

Restaurant Zevenhuizen

Restaurant nabij Zevenhuizen

Wanneer u op zoek bent naar een restaurant in Zevenhuizen mag u Restaurant Jean-Marie zeker niet missen! In ons sfeervolle restaurant serveren wij de lekkerste gerechten. Waaronder snoekbaars en kalf, maar ook krabsalade behoort tot onze specialiteiten. Wij weten ons te onderscheiden middels onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dit heeft geresulteerd in de Bib Gourmand, een onderscheiding van de Michelin. De Bib Gourmand laat zien dat heerlijk en sfeervol dineren helemaal niet duur hoeft te zijn. Bent u nieuwsgierig geworden? Wij staan voor u klaar in ons restaurant nabij Zevenhuizen.

 

Heerlijke, verse ingrediënten

Iedere dag weer gaan wij graag de uitdaging aan om u te laten genieten van de meest uiteenlopende gerechten. Laat u verwennen door onze heerlijke, verse ingrediënten en de prachtige omgeving. Ons restaurant is namelijk gevestigd in een natuurrijke omgeving. Komt u ook gezellig genieten? U bent niet alleen gegarandeerd van lekker eten en eerlijke prijzen, ook de huiselijke sfeer zal u zeker bevallen.

 

Restaurant ZevenhuizenOok voor zakelijke afspraken

Bent u op zoek naar een restaurant nabij Zevenhuizen waar u zakelijk terecht kunt? Ook bij restaurant Jean-Marie kunt u terecht voor al uw vergaderingen of besprekingen. Maar ook een lunch, diner, of volledig aangeklede borrel is natuurlijk mogelijk. Wij beschikken over een zaal voor grote groepen, maar ook een klein gezelschap kan terecht in ons restaurant. Bij mooi weer kunt u met uw gezelschap heerlijk op ons ruime terras plaatsnemen! Wilt u weer weten over de mogelijkheden of wilt u een tafel reserveren? Neem dan gerust contact met ons op of maak online een reservering.

Vacature gastvrouw of gastheer Gouda

In ons met Bib gourmand bekroond restaurant zijn wij op zoek naar een
Gezellige, representatieve gastvrouw / gastheer.

 

Is jouw passie gasten een geweldige avond bezorgen en raak je niet uitgesproken over prachtige wijn/spijs combinaties? Dan is dit een geweldige leuke kans voor jou!

 

Wat wij bieden:

  • Full-time baan
  • Eerste bedieningsmedewerker
  • Leiding geven aan een goed en gezellig team
  • Eigen ideeën inbrengen
  • Zondag en maandag vrij

 

Wat wij vragen:

  • Ervaring in vergelijkbare restaurants
  • Gedegen wijnkennis
  • Gezellige en enthousiaste teamleider

 

Bel voor een sollicitatie gesprek naar:
Marieke Hartman
0182-516262

Van huwelijksvoltrekkingen, jubilea en bruiloften tot zakelijke diners en condoleances, van een intiem familiediner tot een grootse receptie, maar ook een vergadering of feestavond behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer

Bij Jean Marie kunt u terecht voor al uw zakelijke wensen. Vergaderen, besprekingen, lunch en diner of een luxe aangeklede borrel, alles is mogelijk in ons restaurant en dat alles in een ongedwongen maar professionele sfeer.

Lees meer