×
Logo Restaurant Jean Marie

Restaurant Zevenhuizen

Restaurant nabij Zevenhuizen

Wanneer u op zoek bent naar een restaurant in Zevenhuizen mag u Restaurant Jean-Marie zeker niet missen! In ons sfeervolle restaurant serveren wij de lekkerste gerechten. Waaronder snoekbaars en kalf, maar ook krabsalade behoort tot onze specialiteiten. Wij weten ons te onderscheiden middels onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dit heeft geresulteerd in de Bib Gourmand, een onderscheiding van de Michelin. De Bib Gourmand laat zien dat heerlijk en sfeervol dineren helemaal niet duur hoeft te zijn. Bent u nieuwsgierig geworden? Wij staan voor u klaar in ons restaurant nabij Zevenhuizen.

 

Heerlijke, verse ingrediënten

Iedere dag weer gaan wij graag de uitdaging aan om u te laten genieten van de meest uiteenlopende gerechten. Laat u verwennen door onze heerlijke, verse ingrediënten en de prachtige omgeving. Ons restaurant is namelijk gevestigd in een natuurrijke omgeving. Komt u ook gezellig genieten? U bent niet alleen gegarandeerd van lekker eten en eerlijke prijzen, ook de huiselijke sfeer zal u zeker bevallen.

 

Restaurant ZevenhuizenOok voor zakelijke afspraken

Bent u op zoek naar een restaurant nabij Zevenhuizen waar u zakelijk terecht kunt? Ook bij restaurant Jean-Marie kunt u terecht voor al uw vergaderingen of besprekingen. Maar ook een lunch, diner, of volledig aangeklede borrel is natuurlijk mogelijk. Wij beschikken over een zaal voor grote groepen, maar ook een klein gezelschap kan terecht in ons restaurant. Bij mooi weer kunt u met uw gezelschap heerlijk op ons ruime terras plaatsnemen! Wilt u weer weten over de mogelijkheden of wilt u een tafel reserveren? Neem dan gerust contact met ons op of maak online een reservering.

Vacature medewerker (m/v) bediening

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, sociale en flexibele collega’s die ons team in een Bib Gourmand bekroond restaurant kan komen versterken.

 

Het gaat om een parttime functie en we verwachten dat je mimimaal 2 avonden in de week van dinsdag tot en met zaterdag beschikbaar bent.

 

Horeca ervaring is een pré maar als jij denkt dat je het in je hebt om er alles aan te doen om onze gasten goed te verzorgen, aarzel dan niet en stuur je cv naar info@jean-marie.nl of bel met ons restaurant 0182-516262 en vraag naar Marieke Hartman.

 

Vacature

Van huwelijksvoltrekkingen, jubilea en bruiloften tot zakelijke diners en condoleances, van een intiem familiediner tot een grootse receptie, maar ook een vergadering of feestavond behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer

Bij Jean Marie kunt u terecht voor al uw zakelijke wensen. Vergaderen, besprekingen, lunch en diner of een luxe aangeklede borrel, alles is mogelijk in ons restaurant en dat alles in een ongedwongen maar professionele sfeer.

Lees meer