×
Logo Restaurant Jean Marie

Restaurant Waddinxveen

Restaurant regio Waddinxveen

Van harte welkom bij ons sfeervolle restaurant: Jean-Marie. Wij verzorgen graag uw avond vol culinair genot en de heerlijkste wijnen! Bent u op zoek naar een restaurant nabij Waddinxveen? Voor zowel zakelijke als privé doeleinden bent u bij ons aan het juiste adres. Hieronder leest u meer over ons restaurant.

 

Uw eigen menu samenstellen

Bij Restaurant Jean-Marie hebben we een passie voor pure, echte smaken. Het gebruik van verse ingrediënten staat bij ons hoog in het vaandel. Wij gebruiken vaak seizoensgebonden producten uit onze eigen Krimpenerwaard. In ons restaurant nabij Waddinxveen kunt u zelf een 3-gangen-menu samenstellen met uw favoriete gerechten. Ook een 4 of 5-gangen-menu behoort tot de mogelijkheden. Wat denkt u bijvoorbeeld van huisgebraden kalfsrosbief, in roomboter gebakken snoekbaars of tamme, Nederlandse eendenborst? Natuurlijk kunt u ook kiezen voor de heerlijkste desserts. Onze menukaart wordt regelmatig aangepast, hierdoor is ieder bezoek aan ons restaurant weer de moeite waard!

 

Restaurant WaddinxveenWij bespreken graag de mogelijkheden

Ons restaurant nabij Waddinxveen is gelegen in een prachtige omgeving bij Krimpenerwaard. Maar ook binnen is het puur genieten van een goed glas wijn, een sfeervolle inrichting en heerlijk eten. Ook is het de ideale locatie voor een zakelijke borrel of een smaakvolle lunch. Zowel grote als kleine gezelschappen kunnen bij ons uitstekend terecht. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken! Wilt u graag een tafel reserveren? Dit kunt u eenvoudig via onze website doen. Laat ons weten op welke dag en met hoeveel personen u wenst te komen. Graag tot ziens!

Geld verdienen tijdens je studie

Hoi, op zoek naar een financiële ondersteuning om je kosten tijdens je studie te kunnen dragen.

Kom bij ons werken, wij hebben verschillende opties.

Bel voor de mogelijkheden.

 

Van huwelijksvoltrekkingen, jubilea en bruiloften tot zakelijke diners en condoleances, van een intiem familiediner tot een grootse receptie, maar ook een vergadering of feestavond behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer

Bij Jean Marie kunt u terecht voor al uw zakelijke wensen. Vergaderen, besprekingen, lunch en diner of een luxe aangeklede borrel, alles is mogelijk in ons restaurant en dat alles in een ongedwongen maar professionele sfeer.

Lees meer