×
Logo Restaurant Jean Marie

Restaurant Krimpenerwaard

Restaurant nabij Krimpenerwaard

Van harte welkom bij Restaurant Jean-Marie te Gouda! U bent op zoek naar een restaurant nabij Krimpenerwaard waar u heerlijk kunt dineren? Dan bent u hier aan het juiste adres. Graag heten wij u welkom in ons sfeervolle restaurant om onze gerechten te komen proeven. Wij maken graag gebruik van verse ingrediënten en regionale producten van hoge kwaliteit. Dit proeft u natuurlijk terug! Wat denkt u bijvoorbeeld van tamme, Nederlandse eendenborst of een heerlijk romige krabsalade? Maar ook desserts zijn onderdeel van onze specialiteit! Omdat wij seizoensgebonden producten gebruiken, wordt onze menukaart regelmatig aangepast. Hierdoor is ieder bezoek aan ons restaurant nabij Krimpenerwaard weer de moeite waard!

 

Restaurant KrimpenerwaardExclusieve gerechten

Wij bieden altijd exclusieve gerechten aan waar wij de nodige persoonlijke aandacht aan schenken. Echter kunt u bij ons altijd rekenen op scherpe prijzen en dat maakt het eten bij ons restaurant zo leuk! Ook heeft u altijd de mogelijkheid om uw eigen 3-gangen-menu naar keuze samen te stellen. Er is voor ieder wel wat wils! Organiseert u een familiediner of feest? Dan kunt u ook onze zaal afhuren! Vraag gerust eens naar de mogelijkheden, wij vertellen u graag meer.

Wilt u bij ons restaurant nabij Krimpenerwaard komen eten? Dan raden wij altijd aan om even te reserveren, zodat teleurstellingen voorkomen worden. Komt u ook genieten van de prachtige omgeving terwijl u geniet van heerlijk eten? Wij staan voor u klaar van dinsdag tot en met zaterdag!

Vacature medewerker (m/v) bediening

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, sociale en flexibele collega’s die ons team in een Bib Gourmand bekroond restaurant kan komen versterken.

 

Het gaat om een parttime functie en we verwachten dat je mimimaal 2 avonden in de week van dinsdag tot en met zaterdag beschikbaar bent.

 

Horeca ervaring is een pré maar als jij denkt dat je het in je hebt om er alles aan te doen om onze gasten goed te verzorgen, aarzel dan niet en stuur je cv naar info@jean-marie.nl of bel met ons restaurant 0182-516262 en vraag naar Marieke Hartman.

 

Vacature

Van huwelijksvoltrekkingen, jubilea en bruiloften tot zakelijke diners en condoleances, van een intiem familiediner tot een grootse receptie, maar ook een vergadering of feestavond behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer

Bij Jean Marie kunt u terecht voor al uw zakelijke wensen. Vergaderen, besprekingen, lunch en diner of een luxe aangeklede borrel, alles is mogelijk in ons restaurant en dat alles in een ongedwongen maar professionele sfeer.

Lees meer