×
Logo Restaurant Jean Marie

Restaurant Krimpenerwaard

Restaurant nabij Krimpenerwaard

Van harte welkom bij Restaurant Jean-Marie te Gouda! U bent op zoek naar een restaurant nabij Krimpenerwaard waar u heerlijk kunt dineren? Dan bent u hier aan het juiste adres. Graag heten wij u welkom in ons sfeervolle restaurant om onze gerechten te komen proeven. Wij maken graag gebruik van verse ingrediënten en regionale producten van hoge kwaliteit. Dit proeft u natuurlijk terug! Wat denkt u bijvoorbeeld van tamme, Nederlandse eendenborst of een heerlijk romige krabsalade? Maar ook desserts zijn onderdeel van onze specialiteit! Omdat wij seizoensgebonden producten gebruiken, wordt onze menukaart regelmatig aangepast. Hierdoor is ieder bezoek aan ons restaurant nabij Krimpenerwaard weer de moeite waard!

 

Restaurant KrimpenerwaardExclusieve gerechten

Wij bieden altijd exclusieve gerechten aan waar wij de nodige persoonlijke aandacht aan schenken. Echter kunt u bij ons altijd rekenen op scherpe prijzen en dat maakt het eten bij ons restaurant zo leuk! Ook heeft u altijd de mogelijkheid om uw eigen 3-gangen-menu naar keuze samen te stellen. Er is voor ieder wel wat wils! Organiseert u een familiediner of feest? Dan kunt u ook onze zaal afhuren! Vraag gerust eens naar de mogelijkheden, wij vertellen u graag meer.

Wilt u bij ons restaurant nabij Krimpenerwaard komen eten? Dan raden wij altijd aan om even te reserveren, zodat teleurstellingen voorkomen worden. Komt u ook genieten van de prachtige omgeving terwijl u geniet van heerlijk eten? Wij staan voor u klaar van dinsdag tot en met zaterdag!

Geld verdienen tijdens je studie

Hoi, op zoek naar een financiële ondersteuning om je kosten tijdens je studie te kunnen dragen.

Kom bij ons werken, wij hebben verschillende opties.

Bel voor de mogelijkheden.

 

Van huwelijksvoltrekkingen, jubilea en bruiloften tot zakelijke diners en condoleances, van een intiem familiediner tot een grootse receptie, maar ook een vergadering of feestavond behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer

Bij Jean Marie kunt u terecht voor al uw zakelijke wensen. Vergaderen, besprekingen, lunch en diner of een luxe aangeklede borrel, alles is mogelijk in ons restaurant en dat alles in een ongedwongen maar professionele sfeer.

Lees meer