×
Logo Restaurant Jean Marie

Restaurant Gouda

Restaurant in Gouda: welkom bij Jean-Marie!

U bent op zoek naar een restaurant in Gouda en zodoende bent u bij ons terecht gekomen. Het is dan ook zeker een aanrader om onze heerlijke gerechten eens te komen proeven. Wij bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en dat is dan ook de reden dat wij de Bib Gourmand onderscheiding hebben gekregen. Hiermee laten wij zien dat heerlijk culinair genieten helemaal niet zo duur hoeft te zijn.

 

Passie voor lekker eten

Wij hebben veel passie voor lekkere smaken en geuren en het gebruik van verse ingrediënten. Dit proeft u dan ook zeker terug in onze gerechten. Wij gebruiken veelal natuurlijke producten uit de regio die wij ambachtelijk bereiden. Omdat wij met seizoensgebonden producten werken, wordt onze menukaart regelmatig aangepast. Hierdoor is het bij ieder bezoek weer een verrassing wat er op de kaart staat! U kunt bij ons altijd zelf uw 3-gangen-menu samenstellen. Bent u een wijnliefhebber? Dan kunnen wij u uitstekend adviseren over een bijpassende wijn.

 

Restaurant GoudaEen zakelijke bespreking organiseren?

Ons restaurant in Gouda is tevens af te huren voor zakelijke besprekingen of vergaderingen. Of wellicht wilt u een receptie organiseren? Wij denken graag met u mee, want er is veel mogelijk! In zaal kunt u met een groot gezelschap terecht, maar ook met kleine gezelschappen kunt u bij ons in alle rust vergaderen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u een tafel reserveren? Dan kunt u eenvoudig via onze website de gewenste datum achterlaten. Vergeet niet om aan te geven met hoeveel personen u wenst te komen.

Vacature gastvrouw of gastheer Gouda

In ons met Bib gourmand bekroond restaurant zijn wij op zoek naar een
Gezellige, representatieve gastvrouw / gastheer.

 

Is jouw passie gasten een geweldige avond bezorgen en raak je niet uitgesproken over prachtige wijn/spijs combinaties? Dan is dit een geweldige leuke kans voor jou!

 

Wat wij bieden:

  • Full-time baan
  • Eerste bedieningsmedewerker
  • Leiding geven aan een goed en gezellig team
  • Eigen ideeën inbrengen
  • Zondag en maandag vrij

 

Wat wij vragen:

  • Ervaring in vergelijkbare restaurants
  • Gedegen wijnkennis
  • Gezellige en enthousiaste teamleider

 

Bel voor een sollicitatie gesprek naar:
Marieke Hartman
0182-516262

Van huwelijksvoltrekkingen, jubilea en bruiloften tot zakelijke diners en condoleances, van een intiem familiediner tot een grootse receptie, maar ook een vergadering of feestavond behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer

Bij Jean Marie kunt u terecht voor al uw zakelijke wensen. Vergaderen, besprekingen, lunch en diner of een luxe aangeklede borrel, alles is mogelijk in ons restaurant en dat alles in een ongedwongen maar professionele sfeer.

Lees meer