×
Logo Restaurant Jean Marie

Restaurant Gouda

Restaurant in Gouda: welkom bij Jean-Marie!

U bent op zoek naar een restaurant in Gouda en zodoende bent u bij ons terecht gekomen. Het is dan ook zeker een aanrader om onze heerlijke gerechten eens te komen proeven. Wij bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en dat is dan ook de reden dat wij de Bib Gourmand onderscheiding hebben gekregen. Hiermee laten wij zien dat heerlijk culinair genieten helemaal niet zo duur hoeft te zijn.

 

Passie voor lekker eten

Wij hebben veel passie voor lekkere smaken en geuren en het gebruik van verse ingrediënten. Dit proeft u dan ook zeker terug in onze gerechten. Wij gebruiken veelal natuurlijke producten uit de regio die wij ambachtelijk bereiden. Omdat wij met seizoensgebonden producten werken, wordt onze menukaart regelmatig aangepast. Hierdoor is het bij ieder bezoek weer een verrassing wat er op de kaart staat! U kunt bij ons altijd zelf uw 3-gangen-menu samenstellen. Bent u een wijnliefhebber? Dan kunnen wij u uitstekend adviseren over een bijpassende wijn.

 

Restaurant GoudaEen zakelijke bespreking organiseren?

Ons restaurant in Gouda is tevens af te huren voor zakelijke besprekingen of vergaderingen. Of wellicht wilt u een receptie organiseren? Wij denken graag met u mee, want er is veel mogelijk! In zaal kunt u met een groot gezelschap terecht, maar ook met kleine gezelschappen kunt u bij ons in alle rust vergaderen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u een tafel reserveren? Dan kunt u eenvoudig via onze website de gewenste datum achterlaten. Vergeet niet om aan te geven met hoeveel personen u wenst te komen.

Vacature Sous chef/Chef de Cuisine

Restaurant Jean Marie met een bib gourmand bekroond zoekt een Sous chef/Chef de cuisine die ons team komt verrijken.

 

Jean Marie is al 25 jaar het culinaire adres van de Krimpenerwaard dat regionale producten een warm hart toedraagt. Wij koken met creativiteit, met veel liefde, passie en waar gastheerschap is verheven tot een warme deken.

 

Vacature Sous chef/Chef de Cuisine

 

Ben jij die ambitieuze vakman/vrouw en heb jij een creatieve geest die graag wordt uitgedaagd om jouw culinaire ideeën tot ontplooiing te laten komen dan bieden wij jou die kans. Hiernaast bieden wij goede doorgroeimogelijkheden.

 

Wil jij deel uitmaken van dit dynamische team? Solliciteer dan direct! Stuur je CV en motivatie naar info@jean-marie.nl

 

Wat verwachten wij van jou:

  • Kennis van de klassieke/moderne franse keuken
  • Ervaring met leidinggeven in de keuken
  • Je bent bekend met de Bib Gourmand en kan op dit niveau presteren
  • Creatief denken en werken
  • Het bedenken van nieuwe gerechten voor ons dagmenu en a la carte kaart

 

Wat bieden wij:

  • Een goed salaris
  • 25 vakantie dagen per jaar
  • 5 werkdagen in de week, we serveren geen lunch. Vast weekend op zondag en maandag
  • Alle feestdagen vrij
  • Een gezellig en hecht team, bedrijfsfeestjes en uitjes.

Van huwelijksvoltrekkingen, jubilea en bruiloften tot zakelijke diners en condoleances, van een intiem familiediner tot een grootse receptie, maar ook een vergadering of feestavond behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer

Bij Jean Marie kunt u terecht voor al uw zakelijke wensen. Vergaderen, besprekingen, lunch en diner of een luxe aangeklede borrel, alles is mogelijk in ons restaurant en dat alles in een ongedwongen maar professionele sfeer.

Lees meer