×
Logo Restaurant Jean Marie

Restaurant Bloemendaal

Restaurant nabij Bloemendaal

Wilt u heerlijk gaan eten met vrienden, familie of misschien collega’s? Bezoek dan eens ons restaurant nabij Bloemendaal! Wij staan bekend om onze heerlijke gerechten en het gebruik van verse, seizoensgebonden producten. Wij bieden een selecte kaart met exclusieve gerechten waarbij u uw eigen 3-gangen-menu kunt samenstellen. Iedere dag weer wordt ons menu aangepast en samengesteld uit verse ingrediënten, bij ieder bezoek wordt u dus opnieuw verrast door de heerlijke gerechten! Wat denkt u bijvoorbeeld van een heerlijke krabsalade, eendenborst of een romige soep van truffel? Ook heeft u altijd een ruime keuze uit diverse desserts.

 

Wij regelen ook uw zakelijke afspraken

Bent u op zoek naar een restaurant nabij Bloemendaal voor uw zakelijke afspraken? Ook dan staan wij graag voor u klaar. Of het nu gaat om vergaderingen of besprekingen of een luxe lunch, wij regelen het voor u. U zult ervaren dat er in ons restaurant een ontspannen en ongedwongen sfeer hangt waar u in alle rust kunt vergaderen. Zowel voor grote als kleine gezelschappen bieden wij voldoende ruimte. Een groot pluspunt is het feit dat er altijd voldoende parkeergelegenheid rondom ons restaurant aanwezig is.

 

Kom onze gerechten proeven

Ons middelgrote restaurant is absoluut sfeervol te noemen. Gelegen aan de rand van Gouda, in een natuurrijke omgeving, is het puur genieten! Wanneer het mooi weer is kunt u uiteraard ook plaatsnemen op ons ruime terras. Bent u enthousiast geworden en wilt u zelf de kwaliteit van onze gerechten komen proeven? Wij heten u van harte welkom in ons restaurant nabij Bloemendaal. Laat ons per e-mail weten wanneer en met hoeveel personen u wenst te komen. U kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen op: 0182 – 51 62 62.

Vacature medewerker (m/v) bediening

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, sociale en flexibele collega’s die ons team in een Bib Gourmand bekroond restaurant kan komen versterken.

 

Het gaat om een parttime functie en we verwachten dat je mimimaal 2 avonden in de week van dinsdag tot en met zaterdag beschikbaar bent.

 

Horeca ervaring is een pré maar als jij denkt dat je het in je hebt om er alles aan te doen om onze gasten goed te verzorgen, aarzel dan niet en stuur je cv naar info@jean-marie.nl of bel met ons restaurant 0182-516262 en vraag naar Marieke Hartman.

 

Vacature

Van huwelijksvoltrekkingen, jubilea en bruiloften tot zakelijke diners en condoleances, van een intiem familiediner tot een grootse receptie, maar ook een vergadering of feestavond behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer

Bij Jean Marie kunt u terecht voor al uw zakelijke wensen. Vergaderen, besprekingen, lunch en diner of een luxe aangeklede borrel, alles is mogelijk in ons restaurant en dat alles in een ongedwongen maar professionele sfeer.

Lees meer