×
Logo Restaurant Jean Marie

Restaurant Bloemendaal

Restaurant nabij Bloemendaal

Wilt u heerlijk gaan eten met vrienden, familie of misschien collega’s? Bezoek dan eens ons restaurant nabij Bloemendaal! Wij staan bekend om onze heerlijke gerechten en het gebruik van verse, seizoensgebonden producten. Wij bieden een selecte kaart met exclusieve gerechten waarbij u uw eigen 3-gangen-menu kunt samenstellen. Iedere dag weer wordt ons menu aangepast en samengesteld uit verse ingrediënten, bij ieder bezoek wordt u dus opnieuw verrast door de heerlijke gerechten! Wat denkt u bijvoorbeeld van een heerlijke krabsalade, eendenborst of een romige soep van truffel? Ook heeft u altijd een ruime keuze uit diverse desserts.

 

Wij regelen ook uw zakelijke afspraken

Bent u op zoek naar een restaurant nabij Bloemendaal voor uw zakelijke afspraken? Ook dan staan wij graag voor u klaar. Of het nu gaat om vergaderingen of besprekingen of een luxe lunch, wij regelen het voor u. U zult ervaren dat er in ons restaurant een ontspannen en ongedwongen sfeer hangt waar u in alle rust kunt vergaderen. Zowel voor grote als kleine gezelschappen bieden wij voldoende ruimte. Een groot pluspunt is het feit dat er altijd voldoende parkeergelegenheid rondom ons restaurant aanwezig is.

 

Kom onze gerechten proeven

Ons middelgrote restaurant is absoluut sfeervol te noemen. Gelegen aan de rand van Gouda, in een natuurrijke omgeving, is het puur genieten! Wanneer het mooi weer is kunt u uiteraard ook plaatsnemen op ons ruime terras. Bent u enthousiast geworden en wilt u zelf de kwaliteit van onze gerechten komen proeven? Wij heten u van harte welkom in ons restaurant nabij Bloemendaal. Laat ons per e-mail weten wanneer en met hoeveel personen u wenst te komen. U kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen op: 0182 – 51 62 62.

Vacature gastvrouw of gastheer Gouda

In ons met Bib gourmand bekroond restaurant zijn wij op zoek naar een
Gezellige, representatieve gastvrouw / gastheer.

 

Is jouw passie gasten een geweldige avond bezorgen en raak je niet uitgesproken over prachtige wijn/spijs combinaties? Dan is dit een geweldige leuke kans voor jou!

 

Wat wij bieden:

  • Full-time baan
  • Eerste bedieningsmedewerker
  • Leiding geven aan een goed en gezellig team
  • Eigen ideeën inbrengen
  • Zondag en maandag vrij

 

Wat wij vragen:

  • Ervaring in vergelijkbare restaurants
  • Gedegen wijnkennis
  • Gezellige en enthousiaste teamleider

 

Bel voor een sollicitatie gesprek naar:
Marieke Hartman
0182-516262

Van huwelijksvoltrekkingen, jubilea en bruiloften tot zakelijke diners en condoleances, van een intiem familiediner tot een grootse receptie, maar ook een vergadering of feestavond behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer

Bij Jean Marie kunt u terecht voor al uw zakelijke wensen. Vergaderen, besprekingen, lunch en diner of een luxe aangeklede borrel, alles is mogelijk in ons restaurant en dat alles in een ongedwongen maar professionele sfeer.

Lees meer