×
Logo Restaurant Jean Marie

Restaurant Bib Gourmand

U ben op zoek naar restaurant Bib Gourmand, dan ben u bij ons aan het juiste adres. Wij weten ons te onderscheiden middels onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dit heeft geresulteerd in de Bib Gourmand, een onderscheiding van de Michelin. De Bib Gourmand laat zien dat heerlijk en sfeervol dineren helemaal niet duur hoeft te zijn. In ons sfeervolle restaurant serveren wij de lekkerste gerechten, waaronder snoekbaars en kalf, maar ook krabsalade behoort tot onze specialiteiten.

 

Wat is Bib Gourmand

Maar wat houdt een Bib Gourmand nu precies in? Michelin, de autobanden producent, begon al in 1900 met het uitgeven van een gids om chauffeurs te wijzen op goede restaurant en hotels. Sinds een aantal jaar is er naast de bekende Michelinsterren ook de Bib Gourmand (de afkorting van Bibendum, de naam van het bandenmannetje). Om voor een Bib in aanmerking te komen is het vereist dat een restaurant een menu aanbiedt onder de €37,- voor 3 gangen. De restaurants worden meestal anoniem bezocht, wat wil zeggen dat de Michelin-inspecteur zichzelf niet bekend maakt tijdens het bezoek.

 

Verwacht een gezellige en ontspannen sfeer

Om lekker uit eten te gaan bent u dus bij ons Bib Gourmand onderscheiden restaurant van harte welkom. Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat u lekker kunt genieten van het eten en drinken dat u wenst. U kunt online de menukaart bekijken om alvast een indicatie te krijgen van wat u kunt verwachten. Bent u graag verzekerd van een tafel? Reserveer dan het aantal personen op de gewenste dag en tijd. U kunt snel en eenvoudig online reserveren. Graag tot ziens wanneer wij u verwelkomen in ons restaurant. Oordeel daarom zelf waarom u zeker eens een keer bij ons uit eten moet zijn geweest.

 

Wilt u bij ons restaurant komen eten? Dan raden wij altijd aan om even te reserveren, zodat teleurstellingen voorkomen worden. Komt u ook genieten van de prachtige omgeving terwijl u geniet van heerlijk eten? Wij staan voor u klaar van dinsdag tot en met zaterdag

Geld verdienen tijdens je studie

Hoi, op zoek naar een financiële ondersteuning om je kosten tijdens je studie te kunnen dragen.

Kom bij ons werken, wij hebben verschillende opties.

Bel voor de mogelijkheden.

 

Van huwelijksvoltrekkingen, jubilea en bruiloften tot zakelijke diners en condoleances, van een intiem familiediner tot een grootse receptie, maar ook een vergadering of feestavond behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer

Bij Jean Marie kunt u terecht voor al uw zakelijke wensen. Vergaderen, besprekingen, lunch en diner of een luxe aangeklede borrel, alles is mogelijk in ons restaurant en dat alles in een ongedwongen maar professionele sfeer.

Lees meer