×
Logo Restaurant Jean Marie

Menu Jean Marie

Hert
Tartaar van Hollands hert, crème van Pecorino, schuim van
pompoen, hazelnoot kletskop, vers geschaafde truffel

Schol / Garnaal
Schol met mousse van garnaal, aardappel / peterselie mousseline
beurre noisette met kappertjes, winter postelein

Eend
Rosé gebraden wilde eendenborst uit de Krimpenerwaard
zuurkool, cèpes, zilveruitje, en eigen jus

Appel
Alle losse elementen voor een heerlijke appeltaart
boeren jongens, ijs van karamel
4 gangen

Zeekat
“Spaghetti” van gegrilde zeekat, limoen, pastinaak crème
kokos, zwarte beurre blanc, sepia kroepoek
5 gangen

Paddestoelen
Terrine van diverse soorten paddestoelen, gebakken paddestoelen,
parel couscous, crème van miso
6 gangen

Kaas
Regio, drie soorten, notenbrood
7 gangen

Menu Jean Marie
Culinaire proeverij; al meer dan 25 jaar onze specialiteit.

4 gangen 46,00 5 gangen 55,00

6 gangen 64,00 7 gangen 73,00

Bib Gourmand Menu 3 gangen 37,00
Bib Gourmand Menu 

Voor: Zeekat of Hert Hoofd: Eend of Schol Na: Kaas of Appel

Aangezien wij werken met de beste dagverse ingrediënten, kunnen er (kleine) wijzigingen in het menu plaats vinden.

Boven de 6 couvert serveren wij geen a la carte.

Graag stellen wij u in de gelegenheid om naast onze wijnkaart, mooie wijnen per glas te drinken die wij met zorg uitzoeken bij uw gerechten.

  • 3 glazen wijn: 17,50 - BOB 11,25
  • 4 glazen wijn: 23,00 - BOB  15,00
  • 5 glazen wijn: 28,75 - BOB 18,75