×
Logo Restaurant Jean Marie

Menu Jean Marie

Rode Poon
Licht gerookte poon, tzatziki, komkommer, dille-olie,
frisse salade, grapefruit en vissaus

Kalf / Rivierkreeft
Tartaar van kalf en tartaar van Krimpenerwaardse rivierkreeft,
bloemkool, zomertruffel en bloemkool crème

Ree
Rosé geraden bout, gyoza met stoofvlees, artisjok, tomaat
cantharel en jus van ree met five spices

Vlier
Vlierbloesem bavarois, frambozen kruisbes
aardbei, gin tonic ijs en vlierenbier
4 gangen

Griet
Gegrilde griet, Opperdoezer, zuring, lardo
algenboter en haring kuit
5 gangen

Ganzenlever
Gebakken tranche, biet bereidingen, Hollandse kers, amandel

6 gangen

Kaas
Regio, drie soorten, notenbrood
7 gangen

Menu Jean Marie
Culinaire proeverij; al meer dan 25 jaar onze specialiteit.

4 gangen 46,00     5 gangen 55,00

6 gangen 64,00     7 gangen 73,00

Bib Gourmand Menu  37,00

3 gangen keuze menu

Voor: Rode Poon of Kalf/ Rivierkreeft, Hoofd: Griet of Ree, Na: Kaas of Vlier

Aangezien wij werken met de beste dagverse ingrediënten, kunnen (kleine) wijzigingen in het menu plaats vinden.

Graag stellen wij u in de gelegenheid om naast onze wijnkaart, mooie wijnen per glas te drinken die wij met zorg uitzoeken bij uw gerechten.

  • 3 glazen wijn: 17,50 - BOB 11,25
  • 4 glazen wijn: 23,00 - BOB  15,00
  • 5 glazen wijn: 28,75 - BOB 18,75