×
Logo Restaurant Jean Marie

Gouda restaurant

Heerlijk eten in Gouda bij Restaurant Jean-Marie

Wilt u een avondje culinair genieten? Dan moet u in Gouda zijn bij Restaurant Jean-Marie. Hier kunt u uitstekend terecht om op een culinaire wijze te genieten van een heerlijke avond. Het begint al bij de sfeervolle accommodatie die gelegen is aan het natuurschoon van de Krimpenerwaard. Niet alleen kunt u genieten van de omgeving, ook in ons sfeervolle restaurant zult u zich direct ontspannen voelen. Geniet dus van ons heerlijke eten en de lekkere wijnen die wij serveren.

 

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Komt u in de regio Gouda eten bij ons restaurant, dan kunt u uw eigen menu samenstellen. Ons menu wordt regelmatig aangepast aan het seizoen. Ieder bezoekje is dus weer de moeite waard! Ook voor diverse arrangementen kunt u bij Restaurant Jean-Marie terecht. U kunt hierbij denken aan jubilea of bruiloften, maar ook een familiediner of zakelijk diner behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden diverse mogelijkheden voor zowel grote als kleine gezelschappen. Het is ook mogelijk om een feestavond bij ons te organiseren! Wij denken graag met u mee en nemen graag uw zorgen uit handen. Uw gasten zullen op hun wenken worden bediend en u hoeft enkel te genieten.

Gouda restaurantBent u enthousiast geworden over ons restaurant en wilt u komen eten? Of is er binnenkort een bijzondere gelegenheid waar u graag een ruimte voor wilt afhuren? Neem dan gerust contact met ons op! Ook kunt u eenvoudig via onze website reserveren.

Vacature gastvrouw of gastheer Gouda

In ons met Bib gourmand bekroond restaurant zijn wij op zoek naar een
Gezellige, representatieve gastvrouw / gastheer.

 

Is jouw passie gasten een geweldige avond bezorgen en raak je niet uitgesproken over prachtige wijn/spijs combinaties? Dan is dit een geweldige leuke kans voor jou!

 

Wat wij bieden:

  • Full-time baan
  • Eerste bedieningsmedewerker
  • Leiding geven aan een goed en gezellig team
  • Eigen ideeën inbrengen
  • Zondag en maandag vrij

 

Wat wij vragen:

  • Ervaring in vergelijkbare restaurants
  • Gedegen wijnkennis
  • Gezellige en enthousiaste teamleider

 

Bel voor een sollicitatie gesprek naar:
Marieke Hartman
0182-516262

Van huwelijksvoltrekkingen, jubilea en bruiloften tot zakelijke diners en condoleances, van een intiem familiediner tot een grootse receptie, maar ook een vergadering of feestavond behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer

Bij Jean Marie kunt u terecht voor al uw zakelijke wensen. Vergaderen, besprekingen, lunch en diner of een luxe aangeklede borrel, alles is mogelijk in ons restaurant en dat alles in een ongedwongen maar professionele sfeer.

Lees meer