×
Logo Restaurant Jean Marie

Gouda restaurant

Heerlijk eten in Gouda bij Restaurant Jean-Marie

Wilt u een avondje culinair genieten? Dan moet u in Gouda zijn bij Restaurant Jean-Marie. Hier kunt u uitstekend terecht om op een culinaire wijze te genieten van een heerlijke avond. Het begint al bij de sfeervolle accommodatie die gelegen is aan het natuurschoon van de Krimpenerwaard. Niet alleen kunt u genieten van de omgeving, ook in ons sfeervolle restaurant zult u zich direct ontspannen voelen. Geniet dus van ons heerlijke eten en de lekkere wijnen die wij serveren.

 

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Komt u in de regio Gouda eten bij ons restaurant, dan kunt u uw eigen menu samenstellen. Ons menu wordt regelmatig aangepast aan het seizoen. Ieder bezoekje is dus weer de moeite waard! Ook voor diverse arrangementen kunt u bij Restaurant Jean-Marie terecht. U kunt hierbij denken aan jubilea of bruiloften, maar ook een familiediner of zakelijk diner behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden diverse mogelijkheden voor zowel grote als kleine gezelschappen. Het is ook mogelijk om een feestavond bij ons te organiseren! Wij denken graag met u mee en nemen graag uw zorgen uit handen. Uw gasten zullen op hun wenken worden bediend en u hoeft enkel te genieten.

Gouda restaurantBent u enthousiast geworden over ons restaurant en wilt u komen eten? Of is er binnenkort een bijzondere gelegenheid waar u graag een ruimte voor wilt afhuren? Neem dan gerust contact met ons op! Ook kunt u eenvoudig via onze website reserveren.

Vacature Chef de Partie (m/v) Zelfstandig Werkend Kok

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en bovenal gedreven vakman, die het leuk vind om op hoog niveau te koken. Vacature Chef de Partie (m/v) Zelfstandig Werkend Kok Restaurant Jean Marie Gouda.

Denk jij dat je het in je hebt om er alles aan te doen om onze gasten op culinair gebied te verrassen. Neem contact op met onze Chef kok of de Patron op telefoonnummer 0182-516262. Natuurlijk mag je ons ook e-mailen: Info@jean-marie.nl

 

Wat wij bieden:

  • Full-time baan
  • Eigen ideeën inbrengen
  • Zondag en maandag vrij
  • Vakkundig, maar bovenal collegiaal team!

 

Wat wij vragen:

  • Ervaring in vergelijkbare restaurants
  • Gedegen vakkennis
  • Creatief en veelzijdig

Van huwelijksvoltrekkingen, jubilea en bruiloften tot zakelijke diners en condoleances, van een intiem familiediner tot een grootse receptie, maar ook een vergadering of feestavond behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer

Bij Jean Marie kunt u terecht voor al uw zakelijke wensen. Vergaderen, besprekingen, lunch en diner of een luxe aangeklede borrel, alles is mogelijk in ons restaurant en dat alles in een ongedwongen maar professionele sfeer.

Lees meer