×
Logo Restaurant Jean Marie

Eten in Gouda

Uit eten in Gouda bij Restaurant Jean-Marie

U bent op zoek naar mogelijkheden om uit eten te gaan in Gouda of omstreken? Dan mag u Restaurant Jean-Marie niet overslaan! Met onze seizoensgebonden gerechten en verse ingrediënten is ieder gerecht een culinair genot. Combineer dit met een bijpassende wijn en uw avond is compleet.

 

Organiseer ook uw feest bij ons

In ons sfeervolle restaurant kunt u zich dus compleet ontspannen en is het alleen maar genieten geblazen. Zowel grote als kleine gezelschappen kunnen bij ons terecht, maar ook voor zakelijke besprekingen kunt u een zaal huren. Dankzij de ontspannen sfeer kunt u op uw gemak met uw collega’s vergaderen. Uiteraard voorzien wij u van de gewenste drankjes en indien gewenst kunt u na afloop blijven om te dineren. Ook het organiseren van een feest of jubileum behoort tot de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Neem gerust eens contact op om kennis te maken en dan kunnen we tevens de mogelijkheden met u doornemen.

 

Reserveer nu!

Wilt u komen eten in Gouda bij ons restaurant? Dan raden wij altijd aan om te reserveren, zodat teleurstellingen worden voorkomen. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 18.00u. Laat ons weten wanneer en hoe laat u wenst te komen en hoe groot uw gezelschap is. Dan zorgen wij dat uw tafel klaar staat!

 

Vacature Sous chef/Chef de Cuisine

Restaurant Jean Marie met een bib gourmand bekroond zoekt een Sous chef/Chef de cuisine die ons team komt verrijken.

 

Jean Marie is al 25 jaar het culinaire adres van de Krimpenerwaard dat regionale producten een warm hart toedraagt. Wij koken met creativiteit, met veel liefde, passie en waar gastheerschap is verheven tot een warme deken.

 

Vacature Sous chef/Chef de Cuisine

 

Ben jij die ambitieuze vakman/vrouw en heb jij een creatieve geest die graag wordt uitgedaagd om jouw culinaire ideeën tot ontplooiing te laten komen dan bieden wij jou die kans. Hiernaast bieden wij goede doorgroeimogelijkheden.

 

Wil jij deel uitmaken van dit dynamische team? Solliciteer dan direct! Stuur je CV en motivatie naar info@jean-marie.nl

 

Wat verwachten wij van jou:

  • Kennis van de klassieke/moderne franse keuken
  • Ervaring met leidinggeven in de keuken
  • Je bent bekend met de Bib Gourmand en kan op dit niveau presteren
  • Creatief denken en werken
  • Het bedenken van nieuwe gerechten voor ons dagmenu en a la carte kaart

 

Wat bieden wij:

  • Een goed salaris
  • 25 vakantie dagen per jaar
  • 5 werkdagen in de week, we serveren geen lunch. Vast weekend op zondag en maandag
  • Alle feestdagen vrij
  • Een gezellig en hecht team, bedrijfsfeestjes en uitjes.

Van huwelijksvoltrekkingen, jubilea en bruiloften tot zakelijke diners en condoleances, van een intiem familiediner tot een grootse receptie, maar ook een vergadering of feestavond behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer

Bij Jean Marie kunt u terecht voor al uw zakelijke wensen. Vergaderen, besprekingen, lunch en diner of een luxe aangeklede borrel, alles is mogelijk in ons restaurant en dat alles in een ongedwongen maar professionele sfeer.

Lees meer