×
Logo Restaurant Jean Marie

Eten in Gouda

Uit eten in Gouda bij Restaurant Jean-Marie

U bent op zoek naar mogelijkheden om uit eten te gaan in Gouda of omstreken? Dan mag u Restaurant Jean-Marie niet overslaan! Met onze seizoensgebonden gerechten en verse ingrediënten is ieder gerecht een culinair genot. Combineer dit met een bijpassende wijn en uw avond is compleet.

 

Organiseer ook uw feest bij ons

In ons sfeervolle restaurant kunt u zich dus compleet ontspannen en is het alleen maar genieten geblazen. Zowel grote als kleine gezelschappen kunnen bij ons terecht, maar ook voor zakelijke besprekingen kunt u een zaal huren. Dankzij de ontspannen sfeer kunt u op uw gemak met uw collega’s vergaderen. Uiteraard voorzien wij u van de gewenste drankjes en indien gewenst kunt u na afloop blijven om te dineren. Ook het organiseren van een feest of jubileum behoort tot de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Neem gerust eens contact op om kennis te maken en dan kunnen we tevens de mogelijkheden met u doornemen.

 

Reserveer nu!

Wilt u komen eten in Gouda bij ons restaurant? Dan raden wij altijd aan om te reserveren, zodat teleurstellingen worden voorkomen. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 18.00u. Laat ons weten wanneer en hoe laat u wenst te komen en hoe groot uw gezelschap is. Dan zorgen wij dat uw tafel klaar staat!

 

Geld verdienen tijdens je studie

Hoi, op zoek naar een financiële ondersteuning om je kosten tijdens je studie te kunnen dragen.

Kom bij ons werken, wij hebben verschillende opties.

Bel voor de mogelijkheden.

 

Van huwelijksvoltrekkingen, jubilea en bruiloften tot zakelijke diners en condoleances, van een intiem familiediner tot een grootse receptie, maar ook een vergadering of feestavond behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer

Bij Jean Marie kunt u terecht voor al uw zakelijke wensen. Vergaderen, besprekingen, lunch en diner of een luxe aangeklede borrel, alles is mogelijk in ons restaurant en dat alles in een ongedwongen maar professionele sfeer.

Lees meer